Manage Complex Documents Easy with ST4

Complexe
Documenten

Gemakkelijk gemaakt

Meer weten

Door hun bedrijfscontentassets als componenten te beheren, kunnen organisaties hun technische communicatie in minder tijd, met lagere kosten en met een hogere nauwkeurigheid creëren.

Hoe gaat u uitdagingen in verband met complexe documenten op een succesvolle manier aan?

Wij helpen u alles onder controle te krijgen!

Photo

Complexe Documenten

Veel ondernemingen slagen er niet altijd in om (frequente) updates van hun documenten in goede banen te leiden. Dit is vooral zo wanneer een vergelijkbare content op verschillende plaatsen wordt gebruikt (bv. afbeeldingen).

Meer weten

Photo

Werken met meerdere talen

Documentatie lokaliseren is in veel industriesectoren van essentieel belang. De vraag is echter hoe u het lokalisatieproces op een consequente en efficiënte manier kunt beheren.
 

Meer weten

Photo

Naleving van voorschriften

Verbeter uw complianceproces met gebruiksvriendelijke zoekfuncties voor documenten, transparante workflows, een beveiligde toegang, automatische archivering en functies die audits vergemakkelijken.

Meer weten

 

 

 

Photo

Informatie over 1 product met 1.000 varianten in 10.000 documenten snel en gemakkelijk bezorgen?

Photo

1 document in 10 outputformaten en 100 talen met slechts enkele klikken aanmaken?

Photo

Wereldwijd samenwerken om uw documenten overal aan te maken, te updaten en te publiceren?

Photo

100 % consequente documentatiestructuur en formattering garanderen, waar de documentatie ook verschijnt?

Onze oplossing – ST4

SCHEMA ST4 is de marktleider in Component Content Management Systems voor uw technische auteurs en uw technische documentatie. Een nieuwe generatie informatiebeheer met levering van content voor de auto-industrie, techniek, fabrikanten, elektronica, informatietechnologie, de lucht- en de ruimtevaartindustrie, de sector van de biowetenschappen en nog veel andere sectoren.

Geautomatiseerd hergebruik

Verander informatie slechts één keer, bij elk hergebruik wordt de informatie automatisch geupdate.

Flexibiliteit bij publicatie

Lay-out kan automatisch en zonder programmeer-vaardigheden worden gecreëerd. Publiceer content in de gewenste formaten.

Vertaling onder controle

Werken met een meertalige content wordt voortaan gemakkelijker – zelfs bij het gebruik van talen zoals Japans of Arabisch.

Creëer makkelijk varianten

Creëer, onderhoud en publiceer documentatie die in meerdere varianten beschikbaar is. Ongeacht of u 3, 300 of 30.000 varianten hebt.

Download ons ST4 productblad

1000000

beheerde documenten

4000

gelukkige gebruikers

30

verschillende sectoren

4

awards

Uw voordelen

Met een Component Content Management System (CCMS) voor het beheer van uw documentatie kunt u heel wat tijd en kosten besparen – vanaf de fase waarin de documentatie wordt opgesteld tot de volledige lay-out en de verspreiding van de documentatie.

Meer Weten ?

40%

‘Time To Market’ tot
40% sneller

 

75%

besparingen op
lay-out
en publicatie
tot 75 %

50%

besparingen op vertaalkosten
tot 50%

9 maanden

ROI
binnen de 9 maanden


Boek een demonstratie en bekijk hoe we uw ‘time to market’ inkorten en kosten besparen!

Wat Schema-klanten zeggen…

Testimonials

Onze klanten geven SCHEMA ST4 de hoogste scores …

★ ★ ★ ★ ★   Mielevertrouwt op SCHEMA

In 2017 stelde Miele 20.000 mensen tewerk. Het uit de kluiten gewassen familiebedrijf draaide toen net geen 4 miljard omzet en nog blijft het groeien. In een onderneming zoals deze, waar innovatie en duurzaamheid een centrale plaats innemen in de bedrijfsfilosofie, moeten ook de informatieprocessen aan de strengste vereisten voldoen. Daarom besloot Miele om het technisch schrijfproces te herdenken, met SCHEMA ST4 als schrijfomgeving. Dankzij deze oplossing kan Miele de groeiende behoefte voor productdocumentatie gemakkelijk aan en is het bedrijf klaar voor de uitdagingen van de moderne informatieproducten en -processen van het digitale tijdperk.

★ ★ ★ ★ ★   Weleda AGvertrouwt op SCHEMA

SCHEMA ST4 garandeert de geïntegreerde procesveiligheid bij Weleda AG in het Duitse Schwäbisch Gmünd. Weleda gebruikt al sinds eind 2008 het XML-bewerkings- en contentmanagementsysteem SCHEMA ST4 voor al haar farmaceutische verpakkingen. De farmaproducent kan zodoende de processen systematisch controleren en de centrale datastore uitbouwen met alle verpakkingsteksten, afbeeldingen, barcodes en lay-outs. De rolgebaseerde machtigingen zorgen ervoor dat de juiste taken worden toegekend aan het juiste team en controleren tevens het publicatieproces.

★ ★ ★ ★ ★   H. STOLL GMBH & CO. KGvertrouwt op SCHEMA

H. Stoll GmbH & Co. KG in Reutlingen werd opgericht in 1873. De onderneming ontwikkelt en produceert vlakbreimachines en patroonsoftware voor de productie van gebreid textiel, en is aanwezig in meer dan 70 landen door haar filialen, dochterondernemingen, verkoop- en servicecenters en agentschappen. De productreeks van Stoll bestaat uit vier klassen vlakbreimachines met geïntegreerd modulair concept en patroonvoorbereidingssystemen. De kmo hecht veel belang aan ergonomisch gebruik, integratiemogelijkheden en compatibiliteit tussen verschillende machines, en aan een uniforme integratie met patroonvoorbereidingssystemen. De documentatie van het productprogramma en de waaier aan verschillende toepassingsmogelijkheden zijn cruciale elementen van de klantenservice van H. Stoll.

Meer casestudy’s van Schema

Content-management-CCMS


Is het beheren van complexe documenten een goede zaak voor u? Wat bedoelen we met “complexe documenten”?

Complexe documenten worden niet één keer opgesteld en daarna gearchiveerd, maar maken deel uit van een heel levenscyclusproces. Dit levenscyclusproces wordt door één of meerdere van de volgende eisen bepaald:

  • Publicatie in meer dan één taal
  • Publicatie van meer dan één variant en/of formaat
  • Bewerking in gedecentraliseerde teams
  • Kwaliteitszorg voor documenten

Om ons toe te laten uw vraag beter te beantwoorden, gelieve onze formulier in te vullen.