Contentcreatie, contentmanagement, contentorganisatie

 

U hebt misschien al gemerkt dat Lexitech de voorbije jaren sterk heeft ingezet op de promotie van CCMS (Component Content Management Systems).

Dat komt omdat we maar al te vaak te maken krijgen met bedrijven waar de technische documentatie in een bottleneck zit. Ze hebben documentatie in verschillende versies, in verschillende talen, voor verschillende markten … Al die verspreide informatie zorgt voor een hoge complexiteit die leidt tot een tragere time-to-market en hoge kosten voor nieuwe media. Het beheer van dat alles is een heuse uitdaging.

Wij stellen voor om uw content te beheren in “nodes” (knooppunten), dus volgens thematische verbanden en niet lineair of chronologisch, ondersteund door krachtige technologie. Onze oplossing hergebruikt gegevens en zorgt voor een eenvoudiger beheer, snellere updates en een kortere span-of-control. Nadat we een paar jaar geleden Silver Partner werden van Schema GmbH zijn we hun productsuites beginnen promoten in België en Luxemburg.

SCHEMA ST4 is een XML-componentcontent-managementsysteem (CCMS) dat de ondersteuning biedt om uw meertalige productinformatie efficiënt te creëren, beheren en publiceren.

Bedrijven gebruiken SCHEMA ST4 voor de creatie van hun technische documentatie voor engineering, elektronica en contextgevoelige onlinehulp voor software. De klant houdt daarbij de volledige controle. Naast de belangrijkste schrijffuncties bevat ST4 ook tools voor kwaliteitsborging, en versie- en variantbeheer. Dat zorgt voor een consistente output, wat ook de klantervaring ten goede komt.

Lexitech heeft een uitgebreide financiële analyse uitgevoerd op dit voorstel. We kwamen uit op een gemiddelde return on investment van twee jaar, zonder rekening te houden met de andere voordelen zoals een snellere time-to-market of de mogelijkheid om nieuwe functies toe te voegen, zoals een op afstand bestuurd CMS.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van CCMS voor uw onderneming.

 

Meer informatie